Ztracen v Koreji

Ztracen v Koreji
Deníček jednoho exchange studenta z FELu

29.07.2009 03:14:56 CEST

29 července, 2009

Prohlidli jsme Bangkok! V pondeli jsme se vydali na zeleznici smrti a videli jsme most pres reku Kwai! Cestou zpatky mel nas vlak hodinu a pul zpozdeni a tak jsme nestihali vlak z Bangkoku…proto jsme do programu zaradili prohlidku mesta Nakhon Pathom a pockali na ten vlak a Otu s Marketou tam 🙂 Rano jsme dorazili do mesta Surat Thani a dvema busama a lodi uspesne dopluli na Koh Phangan. Je to tady super thajskej tropickej raj a naprosto super je, ze tu nejsou skoro zadni turisti! Po obede jsme si pujcili dvoumistnou pramici s kajakovym padlem (klacek s kusy plastu z barelu) a ve ctyrech se na ni po mori preplavili na blizky maly opusteny a uplne dokonaly ostruvek.
Tam jsme se vykoupali, louskali kokosy a tak podobne 🙂 Pak trochu zacly vlny a tak nas vzala do vleku rybarska lodka s motorem a znacne tak zrychlila nasi prepravu zpatky. Vecer jsme se zas najedli a vyrazili do vnitrozemi s cilem prenocovat u vodopadu. Je to ale v narodnim parku a tam nas ted uz nepustili; ale aspon nas tu nechali utaborit, nabidli strechu a sprchy – parada! Zitra vecer jedem zpatky na pevninu a vlakem do Sungai Kolok, kde prekrocime hranice do Malaysie…

2 Responses to “29.07.2009 03:14:56 CEST”

  1. comment number 1 by: Peon

    Neprovokuj! Tohle nemůže číst normálně pracující člověk. Ještě, že k tomu nemáš foto-filmo-dokumentaci. To by už bylo k nevydržení!

  2. comment number 2 by: Peon

    Jdou zvěsti, že by jsi se uživil i jako trhač kokosů!?

Leave a Reply

Name

Mail (never published)

Website